Czolg Player ![]()
Tipitaka
Level 29
Warrior
|
2nd January 2012 20:53:33
Poradnik super przydal mi sie bardzo. Po wyjsciu z roka ze tak to nazwe napisalem do Tik Tak ktory pomogl mi i napewno nie tylko mi ale napewno wszystkim nowo przybylym gracza z Polski :) moze tez i nie tylko z Polski. i Zachecam wszystkich do grania w to bo to swietna gra naprawde. POZDRO DLA TIK TAKA =]
|
Krwawy Adam Player ![]()
Tipitaka
Level 7
Mage
|
7th January 2012 14:41:44 (Last edited 7th January 2012 14:42:27)
Eno nie moge zrobic tej misji z naszyjnikiem :/ Mam najlepsze bron a i tak nie moge tych mobków po drodze wytluc.
|
Player
Level
|
7th January 2012 14:43:18
Nie trzeba juz wykonywac wszystkich misji xD
|
Devilish Spectre Player ![]()
Elysium
Level 200
Mage
|
7th January 2012 14:43:35
moim zdaniem lec na przypal, wystarczy ze dojdziesz i wezmiesz nazyjnik, badz szybki i czujny
|
Krwawy Adam Player ![]()
Tipitaka
Level 7
Mage
|
7th January 2012 14:57:50
a na ktorym lvlu i jak moge wyjsc na main?
|
Krwawy Adam Player ![]()
Tipitaka
Level 7
Mage
|
7th January 2012 15:04:17 (Last edited 7th January 2012 15:04:33) Quoting Kutapletes: moim zdaniem lec na przypal, wystarczy ze dojdziesz i wezmiesz nazyjnik, badz szybki i czujny Faktycznie tylko 1 potion zlecial i naszyjnik jest moj :) |
Devilish Spectre Player ![]()
Elysium
Level 200
Mage
|
7th January 2012 15:06:58
6 lvl, 5 jezeli masz premium card (swoja droga jak masz z 3,5 k moge Ci opchnac premium card w Sakanrel)
|
Krwawy Adam Player ![]()
Tipitaka
Level 7
Mage
|
7th January 2012 15:10:25 Quoting Kutapletes: 6 lvl, 5 jezeli masz premium card (swoja droga jak masz z 3,5 k moge Ci opchnac premium card w Sakanrel) Nie mam ani grosza :D |
Krwawy Adam Player ![]()
Tipitaka
Level 7
Mage
|
4th March 2012 12:19:55 (Last edited 4th March 2012 12:20:12)
Jestem na mainie i nie bardzo ogarniam gdzie sie podziac :/
|
Wilvan Russell Player ![]()
Elysium
Level 35
Mage
|
4th March 2012 12:44:54 (Last edited 4th March 2012 12:48:03) Quoting Krwawy Adam: Jestem na mainie i nie bardzo ogarniam gdzie sie podziac :/ Ta strona moze Ci sie przydac. Przede wszystkim zacznij od kupienia sobie wedki. Sprzedaje ja NPC Thomas, o ile sie nie myle. Kiedy nalowisz sobie troche rybek, mozesz wybrac sie pólnocnym wyjsciem z Culthan i udac sie dalej na pólnocny zachód - jest tam zamek, w którym mozesz zabijac Bandytów i Dark Rangerów. Jezli te bylyby za mocne, mozesz zwiedzac kanaly pod miastem - jest tam sporo róznych slabych potworków. Jezli wyjdziesz z miasta pólnocnym wyjsciem i udasz sie calkowicie na wschód - dotrzesz do góry z goblinami, które na Twoim poziome sa calkiem niezlymi potworkami, na które mozesz polowac. Gdy uzbierasz troche pieniedzy - zajrzyj do marketu, prowadzonego przez NPC Jeff - mozesz tam kupic od innych graczy lepszy ekwipunek - na poczatku powinienes zbierac na lepsza rózdzke - Heat Staff. First of all - begin with equiping yoursef with a fishing rod. NPC Thomas sells them as far as I remember. When you'll get some fish, you can try leaving Culthan and heading north, north-west - there's a castle there in which you can hunt Bandits and Dark Rangers. If those would be too hard for you - you can always explore sewers under the city - there's a lot of easy monsters there. If you'd leave the city through the north gate and head east - you'll encounter a mountain with goblins, which, on your experience level are quite nice monsters to hunt. When you'll gather some money - take a look at the market run by NPC Jeff. You can buy some better equipment from other players there - as you're a mage - you should be interested in buying a better wand in the first place. Look for a Heat Staff there. Yours, Wilvan Russell. |